Search
Menu

This is a lateral conversion of two Grade II* listed townhouses. Purcell is appointed to return the property to one family sized dwelling, combining two duplex apartments with a proposed three storey rear extension and a new basement under the courtyard garden.

Purcell successfully coordinated 36 party wall awards in a densely residential area. Working in partnership with the Grosvenor Estate, the resulting scheme will deliver a high end residential unit in line with its Belgravia surroundings.

Our design rationalises the circulation, focusing attention on the property’s original features and reception rooms. This approach resolves the changes in level across the building and reinstates the traditional hierarchy of the house. This adds commercial value while respecting the building’s historic significance. 

Share