Search
Menu

The Big ‘C’ Cancer Family Information and Support Centre in the grounds of the Norfolk & Norwich University Hospital is designed to provide an informal and relaxed environment for patients to meet and exchange information with volunteers and other patients. Formed around a ‘hearth’ and enclosed garden with a water feature, the Centre also provides information, computer links, aromatherapy, physiotherapy and relaxation classes.

The Big C Cancer Family Centre project at the Norfolk and Norwich Hospital was a new building where the client, a charity, had previously worked from a cramped existing building. The site is an exposed position at the hospital main entrance near the existing cancer treatment departments. The building is two enclosing curves, with the idea of ‘protecting against the outside world.’

Share